Restyling facciata edificio industriale
Restyling front of an industrial building

Una nuova facciata per la rinascita di un edificio industriale.

‚Äč

In  Provincia di Milano, è del 2008 la ristrutturazione completa di questo complesso industriale.

La nuova facciata della palazzina uffici è stata realizzata con contro-pareti verticali ventilate in ceramica di grande formato.

La ripartizione con pilastri e finestre e in due colori, la torre d’ingresso metallica e la palazzina operativa con taglio diagonale creano un effetto grafico lungo i 250 metri della facciata.

A new front for the rebirth of an industrial building.

 

In 2008 took place the restoration of an industrial building in the province of Milan. The new front of the offices part was carried out with vented vertical walls made in ceramic of big format.

The allocation of pillars and windows in two colours, the entrance metallic tower and the executive part of the building, with diagonal cut, aim at creating a graphic effect which covers 250m of the facade.

© 2018 Arch. Roberto Negri